Denní menu

 

19.03.2024

POLÉVKY

1.
BÍLÁ ČESNEKOVÁ POLÉVKA 59,- (1, 7)
2.
HOVĚZÍ VÝVAR 49,- (9)
3.
BRAMBORAČKA 59,- (1, 7)

HLAVNÍ JÍDLA

1. 200G
CELEROVÉ ŘÍZEČKY, ZÁMECKÉ BRAMBORY VAŘENÉ VE SLUPCE, TATARKA 180,- (1, 3, 7, 9, 10)
2. 200G
PEČENÝ FILET Z LOSOSA, GRAPEFRUITOVÁ OMÁČKA, PLACKY Z ČERVENÉ ŘEPY 190,- (1, 3, 4, 7)
3. 150G
TRESKA PEČENÁ V PAPILOTU SE ZELENINOU, RÝŽE BASMATI 180,- (4, 7)
4. 150G
STEAK Z MLETÉHO HOVĚZÍHO MASA S TYMIÁNEM, HRANOLKY, TATARKA 180,- (3, 10)
5. 250G
KUŘE NA PAPRICE, BRAMBOROVÁ KAŠE NEBO TĚSTOVINY 180,- (1, 7)
6. 150G
GULÁŠ Z HOVĚZÍ KLIŽKY S BRAMBORÁČKY 180,- (1, 3, 7)
7. 600G
PEČENÉ SELEČÍ KOLÍNKO POTÍRANÉ MEDEM A CHILLI, CHLEBA, HOŘČICE, KŘEN 330,- (1, 3, 7, 10)

DEZERTY

1.
KARAMELOVÝ VĚTRNÍK S VANILKOVÝM KRÉMEM 99,- (1, 3, 7)
2.
ČOKOLÁDOVO-MAKOVÝ DORT S VLAŠSKÝMI OŘECHY 99,- (1, 3, 7, 8)

Odebírat denní menu e-mailem

Z odběru se lze kdykoliv odhlásit.

Zbraslavský hostinec